Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Varování: Pozor na kopie obojků Petrainer, které se objevují v ČR a SK.

Vážení zákazníci,

rádi bychom vás upozornili na stále častější problém elektronickými obojky Petrainer. Na trhu se objevují kopie této značky, které se prodávají za nižší ceny. Někteří prodejci je dokonce přímo vydávají za značku Petrainer. Při nákupu od těchto prodejců nemáte jistotu originality produktu, záručního a pozáručního servisu. Obojky které nepochází z naší oficiální distribuce vám nebudou opraveny ani nijak servisovány!!

 

 

Naše společnost je jediným oficiálním velkoobchodním distributorem značek Petrainer v České republice a na Slovensku. Pouze u obojků zakoupených u nás nebo v naší síti autorizovaných prodejců jsme schopni garantovat jejich 100% pravost, plnou 2letou záruku, český návod či záruční a pozáruční servis. Důrazně varujeme před nákupem od jiných, než autorizovaných prodejců. Je možné, že zakoupíte produkty levněji, ale ve většině případů se jedná o kopie nebo produkty, které nejsou určeny pro český trh - tzv. šedý dovoz. 

 

 

Proč koupit u autorizovaného prodejce?

  • Garance 100 % kvality: U zboží zakoupeného v síti autorizovaných prodejců máte garanci, že zboží je originál a nejdná se o kopii či sedý dovoz.

  • Garance nadstandardního servisu a reklamací: Na zboží zakoupené v síti autorizovaných prodejců se vztahují nadstandardní reklamace. Veškeré reklamace jsou vyřízené v co nejkratší době (většinou 3-5 dnů).

  • V síti autorizovaných prodejců si může zákazník zboží vyzkoušet nebo zapůjčit na 30 dní zdarma.

 

 

Jak poznám kopie obojků Petrainer?

1) hlavním kritériem jak poznat kopie produktů je cena. Všichni autorizovaný prodejci dodržují "doporučené" maloobchodní ceny. Pokud se podíváte na Heureku, ceny produktů jsou stanovené. Pokud se cena výrazně liší, může se jednat o kopie nebo šedý dovoz.

2) na každém obalu / krabici musí být logo výrobce, ve většině případů je i na samotném produktu. Pouze u pár modelů není logo na výrobku. U kopií logo na krabici není a není ani na produktu. Popřípadě se produkt nazývá úplně jinak. 

3) abychom mohli odlišit originální produkty od kopií nebo produktů, které nejsou určeny pro CZ a SK trh, všechna balení z oficální distribuce jsou opatřena unikátním EAN kódem.

 

Kopie produktu (obal bez loga, EAN kodu)

 

Kopie produktu

Originální produkt