Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Novinka na e-shopu - Automatická miska Reedog Smart Bowl

Firma Reedog přináší na trh zcela novou automatickou misku Reedog Smart Bowl pro psy a kočky, která usnadní Vašemu mazlíkovi krmení a pití a Vám pomůžou v udržení čistoty na podlaze. Dopřejte psímu kamarádovi nejen kvalitní konzervy a granule, ale i samotnou misku, kterou si Váš miláček oblíbí a bude se k ní rád vracet.

      

 

Jak miska funguje?

Miska Smart Bowl funguje a otevírá se díky zabudovanému infračervenému senzoru. Jakmile se Váš pejsek nebo kočička přiblíží miska se do 1 sekundy automaticky otevře a nabídne vždy čerstvé a voňavé krmivo, nebo čistotu vodu. Stejně tak funguje i zavírání misky, jakmile pes/kočka opustí prostor infračerveného senzoru miska se automaticky uzavře. Domácí zvířátko má tak libovolný přístup ke své potravě, zatímco vy se vůbec nemusíte starat o to, jestli je krmivo vysušené nebo napadené hmyzem. Bezpečně uzamčené v misce vydrží dlouho čerstvé a chutné. 

 

 

Pro kočky a malá, nebo střední plemena psů

Automatická miska Reedog Smart Bowl je svojí velikosti vhodná pro kočky a malá nebo střední plemena psů. Velikost misky je 21 x 17 x 9,2 cm a váha pouhých 570 g. Miska je díky malým rozměrům vhodná i na cesty, kdy ji můžete jednoduše zabalit do tašky a poskytnout tak Vašemu chlupáčovi čerstvé i voňavé jídlo po celou dobu Vašeho cestování. Většina chovatelů má misku umístěnou nejčastěji v kuchyni či obývacím pokoji, díky modernímu vzhledu a zajímavému provedení dokonale zapadne do interiéru a stane se vítanou ozdobou domácnosti. 

 

 

Dlouhá životnost nerezových misek

Automatická bílá miska moderního vzhledu je vyrobena z vysoce kvalitních, voděodolných materiálu, které udrží jídlo čerstvé a voňavé. Konstrukce misky je prachotěsná, odolná proti poškrábání a nečistotám. Díky pogumované spodní vrstvě u misky Reedog, je maximálně zamezeno nežádoucímu rozlití vody nebo vysypání granulí. Protiskluzová spodní část poskytuje dobrou stabilizaci při jídle zvířete. Plastový kryt je z průhledného polykarbonátu a jídlo je pod ním snadno viditelné. Vestavěná miska je z nerezové oceli, která je hygienická, lehce se čistí a pojme 350 ml vody a 160 g krmiva. Nerezová miska má navíc i dlouho životnost a díky tomu, že ji lze snadno vyčistit, se na ní jen stěží trvale usídlí bakterie a mikroby. 

 

Vždy připravena k použití

Miska disponuje kapacitou baterie 2000 mAh, která vydrží na 3 hodiny plného nabíjení až 5 dní v provozu. Miska se nabíjí pomocí nabíjecího kabelu, který je součástí balení. Přehledný LCD displej s velkými číslicemi ukazuje stav kapacity baterie, poskytne Vám tak dokonalý přehled otom, kdy je potřeba misku opět dobít.  

 


Související produkty