Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

GPS tracker PABY: Mějte svého psa nebo kočku pod dohledem!

Domácí mazlíčci jsou pro nás jedna radost. Jsou zvídaví, někdy trochu neposední a rádi objevují svět. To, co je pro ně ale v tomto ohledu přirozené, vás někdy může pěkně potrápit, obzvlášť pokud jste tím správným starostlivým majitelem. Rádi byste svému psovi dopřáli dostatek svobody a nijak ho neomezovali, ale zároveň o něj máte strach. O svého čtyřnohého kamaráda samozřejmě nechcete v krajním případě přijít jenom proto, že nevíte, kde zrovna je. Pro všechny pečlivé majitele ovšem máme dobrou zprávu, protože na český trh vstupuje unikátní sledovací zařízení Paby, nejlehčí GPS systém na světě.

Už jste přemýšleli o tom, že by bylo báječné mít pejska pod dohledem a současně nepotlačovat jeho pudy a touhy? Někteří chovatelé odmítají například elektronické obojky, ohradníky nebo smart produkty a potom klidně uvážou svého pejska na řetěz k psí boudě, zavřou ho do malého kotce nebo ho nechají zamčeného v domě celý den.  Přitom na trhu dnes už existují velice šetrná a účinná řešení, která zvíře nijak neohrožují. Třeba právě sledovací zařízení Paby, které pejskovi v žádném případě neubližuje, je skvělým pomocníkem pro svědomité majitele psů nebo koček.

Největší předností tohoto nového produktu je to, že je výjimečně lehký a malý. Informuje vás o chování, pohybech a životosprávě vašeho psa a pomáhá vám odhadnout, co přesně konkrétní zvíře potřebuje. Vy se tak dokážete snadno zorientovat v jeho návycích.

Proč být se psem neustále v kontaktu?

V první řadě si musíte uvědomit, že touha po tom být se svým domácím mazlíčkem co nejvíce v kontaktu a starat se o jeho životosprávu není nic divného ani přehnaného. Pořídíte si psa a ten se stane členem vaší rodiny, ale vy samozřejmě stále musíte chodit do práce, vozit děti do školy nebo chodit do supermarketu. Přestože byste s ním rádi trávili co nejvíce času sami, někdy prostě zatoužíte po pomocníkovi, který by vám řekl, co přesně váš miláček zrovna potřebuje nebo jakou rošťárnu zase vyvádí. Mít alespoň základní přehled o životě člena rodiny je vcelku obvyklé, že?

Proč uvažovat právě o GPS systému Paby?

Představte si, že vyrazíte se psem na procházku do přírody nebo na výlet, a chcete, aby se pořádně proběhnul. Je jasné, že o něco méně už toužíte po tom svého mazlíčka nakonec se zatajeným dechem nahánět kde všude, a nakonec ho ještě ztratit nadobro.

Nejen myslivci a další profesionálové pouštějí své psy na velké, rozlehlé pozemky. Paby můžete jednoduše připevnit na krk vašeho miláčka a přes mobilní aplikaci sledovat, kde se zrovna pohybuje, nebo dokonce - díky možnosti zaznamenání historie - pohyboval.  Zařízení určí jeho polohu s přesností na 10 metrů.

 

 

Nejen pro psí útěkáře

Mnoho majitelů řeší věčný problém: Jejich pes podhrabal nebo přeskočil plot a zase se ztratil. To samé sužuje i chovatele koček, které si zkrátka dělají, co chtějí. Vydávat se do světa je pro ně úplně normální. I v takových případech je samozřejmě Paby výjimečně výhodné řešení, nicméně nejedná se pouze o pomocníka při nacházení a sledování zvířat, ale také pro monitorování jejich aktivit.

„Není na to můj chlupáček už příliš starý?“

„Netrpí náhodou nadváhou? Je to u jeho plemene normální?“

Pokud si takové otázky občas kladete, nemějte strach, že vás někdo odsoudí. Každý správný majitel by měl mít velký zájem o to, aby jeho pejsek žil zdravě, ale znáte to. Starostí je až nad hlavu a přestože své domácí zvíře milujete, lámat si hlavu s tím, jestli má dostatek pohybu nebo naopak přespříliš, může být někdy úmorné.

Systém Paby vám sám přináší přes mobilní aplikaci - propojenou se samotným zařízením - celou řadu doporučení na základě plemena, váhy a věku zvířete, a odbourává tedy velkou část vašich starostí s tím, jestli si váš čtyřnohý kamarád žije dobře. Sleduje jeho aktivitu, ať už je zrovna s vámi nebo na kilometry daleko. Navíc funguje ve více než sedmdesáti zemích.

 

 

Vytvářejte virtuální ploty

Možná už jste slyšeli o elektronickém ohradníku pro psy. Na podobném principu funguje také Paby. Kombinuje tedy nejen funkce pro sledování a měření aktivit, ale zároveň si díky tomuto systému můžete na mapě nadefinovat virtuální ohradník. Pokud ho pes překročí, aplikace vás včas upozorní.

 

 

Jaké jsou největší výhody Paby?

  • Paby je nejlehčí GPS systém na světě a vašemu miláčkovi na krku nikterak nepřekáží. Navíc pokud se dostane do kontaktu s vodou, se zařízením se nic nestane, takže pejsek se může naprosto svobodně pohybovat úplně kdekoliv. Vy přesto vždycky víte, co dělá. Kdykoliv se vám v práci zasteskne po vašem miláčkovi, není nic jednoduššího než zkontrolovat, co zrovna vyvádí.
  • Chodíte s pejskem na procházku brzy ráno nebo pozdě večer? S Paby se nemusíte bát ani pohybu po setmění. Má v sobě zabudované velmi účinné LED světlo, takže svého miláčka můžete klidně nechat vyběhat na rozlehlém pozemku v jakoukoliv denní dobu.
  • Vše je propojené s mobilní aplikací. Přes smartphone můžete sledovat každý pejskův krok, mít přehled, kdy si hraje, kdy spí a kdy běhá. Díky systému GEO Fence navíc pohodlně vytváříte virtuální ploty a vždycky jste upozorněni na to, kdy zvíře toto nadefinované území opustí.
  • Jestliže jste opravdovým milovníkem zvířat a máte jich doma víc než jenom jedno, pak nemusíte ztrácet hlavu. Systém Paby byl vytvořen pro kontrolování až dvaceti domácích zvířat.
  • Tento nový produkt je nejen praktický, ale také stylový. Jeho design vás určitě jen tak neomrzí a můžete si vybrat z několika atraktivních variant.

Jakmile svého psa lépe poznáte, vaše soužití bude šťastnější a výcvik jednodušší. Mít přehled o jeho návycích a reakcích není žádný hřích, právě naopak.