Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Svíticí obojky pro psy: Nejlepší výbava pro venčení za tmy

Je rozhodnuto předem! I když je šero, deštivo, zamračeno, sníh nebo tma, i v takových podmínkách je nutné vyvenčit vašeho chlupáče. Hlavní problém vám však nezpůsobí nepohodlí, ale spíš otázka, jak v těchto podmínkách zviditelníte vašeho psa? V šeru nebo po tmě se pes snadno ztratí z dohledu, a přestože jste si jistí, že si vás najde, nelze říci, že to platí i pro řidiče automobilů nebo kolemjdoucí. Proto se riziko dotýká nejen bezpečí vašeho milovaného chlupáče, ale také okolí. Aby se venčení zbytečně nezměnilo ve stresovou situaci, opatřete vašeho pejska bezpečnostními prvky k jeho zviditelnění.

 

 

Se svíticím obojkem je všechno jednodušší. Zacházení je úplně snadné a vždy pohotově po ruce.

 

Řešení pochopitelně existuje. Svíticí obojky, přívěsky a kšíry se těší čím dál větší oblibě chovatelů. Aby ne. Váš pejsek se blýskne a s jasně barevnými prvky na obojku ho z dohledu jen tak neztratíte. Ani řidiči ne!

 

Než se pustíte do společného procházení, položte si zodpovědně otázku, zda je váš pes i ve tmě dobře vidět. Ochráníte tak nejen vašeho mazlíčka, ale i jeho okolí.

 

Jak svíticí obojek funguje?

Svíticí obojek je výhodný pro vás, ale bude také nejpohodlnějším řešením pro vašeho psa. Každý pes nejspíš nějaký obojek nosí, proto ani obojky pro zviditelnění nebudou při nošení znamenat problém. můžete však využít také kšíry nebo přívěsky. Svíticí obojky mají navíc tu výhodou, že pejska prudce neoslní nebo mu neztíží orientaci ostrým blikajícím světlem. Barevné světlo představuje ve tmě jasně viditelný bod a díky lehkému vyzařování psa zaznamenáte, i když se např. skryje za strom. Obojky fungují většinou na knoflíkové vyměnitelné nebo i dobíjecí baterie. Používání obojků je extrémně jednoduché a je to řešení, které máte kdykoliv po ruce.

Na bezpečnost vašich nejbližších se vyplatí myslet dopředu. Předejdete tak neočekávaným nehodám a stresovým situacím.


Světelný obojek je nylonový, případně plastový řemínek osazený svítivou diodou. Po sepnutí obojku se dioda rozsvítí a fluorescenční vlákno vede barevné světlo po celé délce obojku. Nebo je obojek osazen jen světelnými body. Na výběr je z různých verzí, barev i modelů. Vždy však s touto parádou pro chlupáče zlepšujete komfort a bezpečnost vaši, i svého okolí.


Související produkty