Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

SurePetcare: Dvířka, misky a automatické dávkovače krmiva, které budete milovat

Každé chovatelské srdce jednou zatouží po bezstarostném soužití se svými čtvernohými kamarády. Záleží potom jen na vás, kolik tlapek necháte vstoupit do vašich dveří. Má to ale několik háčků, které není jednoduché vyřešit. Bude váš chovanec bydlet pouze doma, nebo vyžaduje pobyt venku? Co když budete v práci? Nechcete také, aby se vaši chlupáči hašteřili o jídlo a potřebujete každému poskytnou stravu podle jeho potřeb. Nebo dokonce máte v domě malé děti, které odjakživa láká prozkoumat, co má kdo na talíři. A to včetně mističek veškerých domácích mazlíčků! Nechte si tentokrát poradit od Sure Petcare. Vaše starosti zůstanou daleko za plotem…

Firma Sure Petcare píše svou historii od roku 2008. Tehdy ji založil britský fyzik Dr. Nick Hill. Chtěl tehdy pro vlastní kočky bezpečný domov, bez cizích kočičích návštěvníků. Dnes Sure Petcare vyrábí bezpečnostní dvířka, misky i pomůcky pro kontrolu zdravotního stavu vašich čtvernožců. A kde že spočívají, všechna ta efektivní řešení pro společný domov se zvířátky? Sure Petcare vložili technologickou strategii do miniaturního bezpečnostního opatření: mikročipu zvířat.

Cestou invenčních technologií se Sure Petcare vydává až k vašim dveřím!

 

Jak princip funguje?

Každý chovatel, veterinář nebo amatérský majitel čtvernožců věcičku zvanou mikročip zná. Jedná se o elektronický identifikátor miniaturních rozměrů s integrovaným identifikačním kódem. Mikročip se zavádí srstnatým miláčkům pod kůži (aplikátor mikročipu se podobá injekční stříkačce) a vy se tak stanete prokazatelným majitelem zvířete s jednoznačnými údaji (jméno, příjmení, adresa, ID). Mikročip je v případě potřeby aktivován magnetickým polem snímače, který údaje přečte. Je to nepostradatelný pomocník pro identifikaci nalezených zvířat, a také průkazný argument vašeho vlastnictví. Upřednostňujete jinou variantu čipování? Od výrobce Sure petcare obdržíte s produkty také přívěsek kam mikročip pouze vložíte a připnete na obojek mazlíčka.

Kódy jsou na mikročipy vepisovány laserovou technologií na digitální matrici čipu po vygenerování kódu počítačem. Každý tento 10ti místný kód je jedinečný a nemá dvojníka. Mikročip by dnes již měl disponovat podporou proti možnosti přeprogramování kódu. O této skutečnosti se vždy informujte.

 

SureFlap

 

 

Dvířka Sure Flap zjistí, kdo může vejít…

Dvířka SureFlap různých velikostí přečtou z mikročipu zvířete, který chovanec vchází (případně přívěsek s mikročipem zavěsíte na obojek mazlíčka). Pokud by se jednalo o nezvaného hosta, zůstane takový návštěvník postávat za zavřenými dvířky. Čtečka mikročipů na dvířkách funguje tak, aby dvířka zpřístupnila pouze mazlíčkům s ID, které jste sami zadali. ID vašeho mazlíčka je identifikovánou čtečkou při pokusu zvířete projít dvířky a ověřeno podle vašeho nastavení. Dveře se po té odblokují či zablokují podle nastavení. Všechny zobrazované údaje jsou dobře čitelné na kvalitním podsvíceném displeji. Čtečka se nachází na vchodové, venkovní straně dvířek a neznámým zvířatům přístup zcela zablokuje. Rozpoznávat mohou dvířka až 32 různých chundeláčků podle vašeho přání! Určitě zpříjemní bydlení obyvatelům, kterým jsou nepříjemné návštěvy okolních psů, koček, ale i dalších zvířecích “vetřelců”.

 

SureFlap

 

Pokud potřebujete mít kontrolu nad touláním mazlíčků ještě větší, k dispozici máte možnosti nastavení:

  1. Volný vstup, ale zablokovaný výstup - váš svěřenec se dostane v poklidu dvířky domů, ale pro další odchod z domu se již dvířka neotevřou
  2. S druhou variantou umožníte odchod huňatého miláčka na vzduch, ale po té se dvířka zablokují a návrat do domu chlupáčkovi znemožní.
  3. Pro režim bez obav zanecháte jednoduše dvířka průchozí ven i dovnitř pro jakékoliv vaše zvířátko

 

 

Zdravá porce v bezpečí…

Sure Petcare uvedli na trh také jedinečnou misku pro komfortní krmení všech čtvernohých svěřenců. Řešení ocení zejména chovatelé více než jednoho mazlíčka a také rodiče malých dětí. Sure Petcare totiž navrhli automaticky uzavíratelnou misku, která rozezná, kdo přichází na hostinu!

 

SureFlap

 

Uzavíratelná miska se jmenuje SureFeed a díky těsnění uchovává stravu pro mazlíčky čerstvou. Pohybový senzor uzavírá poklop misky, jakmile se váš povolaný nenasyta od krmení vzdálí. Krmivo je tak v kontaktu se vzduchem pouze v nutném momentu, kdy zvíře konzumuje jídlo. SureFeed poskytuje zvířeti stravu bez kontaminace mouchami, hmyzem a zbytečné ztráty čerstvosti. Předejdete rozhodně plýtvání stravy, když musíte případně vyhazovat zbylé krmivo kvůli ztrátě kvalit.

Každý domácí mazlíček také rozhodně ocení, že se z misky SureFeed nají v klidu. Žádný stres ze situací, kdy mu jeho porci sní další huňatý spolunájemník. SureFeed stejně jako dvířka SureFlap pracuje se zabudovanou čtečkou mikročipů. Ke své porci se tak dostane bezpečně pouze zvaný strávník identifikovaný čtečkou misky dle svého ID!

Jedná se samozřejmě  o skvělé řešení individuálních stravovacíh potřeb vašich mazlíčků. Pejsek se sklony k obezitě tak například nezkonzumuje kalorickou stravu svého souseda či kočky. Máte mazlíčků více a ztrácíte hlavu? Pro každou misku pořídíte jinou barevnou variantu a máte jednoduchý přehled!SureFeed bezproblémů rozliší na 32 čtyřnohých strávníků. Také máte po starosti s ochutnáváním krmiva malými dětmi, které stravu svých domácích mazlíčků rády “kontrolují”.

 

 

Jistota je jistota…

Kdo chce být připraven a včas jednat pro případ onemocnění domácích mazlíčků, využije rozhodně velmi spolehlivou kapesní čtečku mikročipů Suresense. Na této čtečce od značky Sure Petcare je zajímavá především možnost odečítání teploty z tepelně senzorických mikročipů. Čtečka také převádí údaje oboustranně mezi stupni Celsia a Fahrenheita. Díky dalším funkcím ukládání dat, připojení k mobilní aplikaci a širokému rozsahu kompatibilních mikročipů se hodí jak veterinářům a profesionálům, tak důsledným amaterským chovatelům. Údaje o naměřené teplotě čtečka uchová (i za předpokladu vybití baterie) a přes mobilní aplikaci poskytne na váš mobilní telefon i zpětně (v případě dobití zařízení). Vaše podezření ohledně biologické teploty  zvířátka nebo jiných nezvyklých příznacích řešíte jednoduše sdílením údajů a komunikací přímo s vaším veterinářem!

 

SureFlap

 

Značka kvality Sure Petcare disponuje střídmým designem, který se hodí snad do každého prostředí.Vlastnosti a technologie vynalézá Sure Petcare pro vaše pohodové a zabezpečené soužití s domácími mazlíčky.

Zaměřuje se na efektivní řešení problémů každodenního chodu kolem soužití s našimi chráněnci. Sure Petcare představuje vlastní patentovanou technologii snímání mikročipů a výrazně tak zvyšuje komfort a pocit zázemí pro vaše mazlíčky. Zabudované (nebo i samostatné) čtečky mikročipů SurePetcare jsou kompatibilní se všemi nejčastěji užívanými mikročipy a pro vaši jistotu nabízí ověření kompatibility.

Sure PetCare je rozhodně třeba vyzdvihnout pro své nekomplikované a jednoznačné řešení v maximálním rozsahu splnění požadavků. Za skvělé technické provedení a schopnost empatie v porozumění zákazníkům získali Sure Petcare také mnohá ocenění. Nenáročně, neomylně a s myšlenkou na zdraví zabezpečí Sure Petcare nerušené soužití s vašimi domácími mazlíčky!


Související produkty