Pozor! Na Velikonoční pondělí tu nebudeme. Těšíme se na Vás v úterý. 🥳
Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Petkit: Chytré misky, kamery, vodítka a automatické dávkovače krmiva

Společnost vznikla teprve v roce 2016 v Shanghaji. Během krátké doby od svého založení vzešel z idejí Petkit nadčasový úder do světa pet smart technologií. Předností a současně specifikací značky Petkit jsou precizované pokrokové technologie s jasnou vizí a zaměřením. Vlastní vývojovou strategií navrhují v Petkit úplně nové materiály s žádoucími vlastnostmi. Ať už Petkit svých obrovských pokroků dosahuje houževnatou prací nebo neoblomnou vůli dojít až k cíli, setkání se špičkovou kvalitou je velkou výzvou. Chcete být u toho? Splňte si svá chovatelská přání i požadavky s Petkit!

 

Podtitulek úvodního hesla Petkit zní Láska je čerstvá! Petkit však neuvažuje v reklamních škatulkách běžného klišé. Namísto toho rozvíjí strategii, která skutečně “jedná”! iF Award Design ocenil v roce 2016 výsledky této strategie za produkty smart miska a monitor aktivity. Kdo by ještě pochyboval? iF Award Design je prestižní celosvětové ocenění, které již od roku 1950 upozorňuje na skutečně inovátorský a vynalézavý design.

 

 

Petkit klade důraz na výzkum a tyto poznatky investuje do podpory zdraví mazlíčků a praktické prospěšnosti produktů. Důkazem jsou výsledky naprosto ojedinělých produktů, které zaručí, že o vaše mazlíčky bude postaráno. Petkit vyvinul materiál ABS obohacený bází čerstvé pryskyřice (Micro Science Tech) s antibakteriálním účinkem a naprosto zdokonalil servis pro vaše čtvernohé kamarády. Neudiví proto, že Petkit disponuje autentizací US FDA a Korean FDA, certifikáty od Úřadu pro kontrolu léků a potravin USA a Koreje.

 

Za hranicemi designu

Petkit nabízí výjimečně vkusný a elegantní design, který se řídí promyšlenou funkcí. Misky disponují typickou úpravou tvaru, takže nedochází  k jejich převržení. Přenosné lahve na vodu poskytují psovi pohodlné občerstvení. Ať už jde o vodítka s maximálně komfortní rukojetí, lahve na vodu, misky a další produkty, jejich kvalitní design není nikdy samoúčelný. Robustní funkce a technologie působí v jednoduchých liniích s decentním zbarvením neobyčejně vzdušně. Všechny výrobky jsou elegantní a vkusné, jak si přesně povšimli také na celosvětové soutěži iF Design Award v roce 2016. International Design Forum je designová soutěž celosvětové prestiže. Výzvu příjme na 70 zemí s celkovým počtem cca 50 000 zúčastněných společností. Ocenění iF Design Awards je vizitkou pokrokového nadčasového designu a výrazné inovátorské technologie. Udává celosvětový trend kvality.

 

 

Na dně misky...

Co váš mazlíček objeví v misce od Petkit nebudou rozhodně pouze pamlsky. Miska disponuje robustním tvarem proti převrhnutí a vysokou odolností. Přestože integruje elektronické zařízení, je také naprosto vodotěsaná! Inovátorská technologie BioCleanAct efektivně brání potravu zvířete před rizikovou kontaminací.  Konkrétně jde o bakterie escherichia coli a staphylococcus aureus a nečistoty které jsou příčinou závažných onemocnění průjmy či jejich komplikovaného průběhu. Vašemu zvířeti tak dopřáváte skutečný klid a bezpečí při konzumaci stravy. Co ještě tato oceněná miska nabídne? Na samotném dně, zabudovaný uvnitř misky se nachází inteligentní zařízení, která vypočte optimální porci pro vaše milované strávníky. O celém průběhu stravy jste informováni na váš telefon. Chytré, zdravé, efektivní!. Plnohodnotný jídelní servis Pro vaše huňaté spřízněnce!

 

 

V nabídce Petkit je k dispozici také varianta pro střední až velké pejsky ve variantě Fresh metal. Kromě péče o čerstvost stravy se stará také o nejvyšší komfort vašich milých srstnáčů. Miska je navržena tak, že přes okraj nepřepadávají zbytky jak se běžně stává, na displeji se objeví váha porce a navíc má pejsek k misce snadný přístup.

 

Zdravá kondice uvnitř luxusu

Zajímá vás zdravá kondice vašich mazlíčků a potřebujete získat přehled? Petkit je vyhlášen kvalitou vkusného miniaturního zařízení, které vám přinese důsledné a podrobné informace o kondici a nutriční bilanci vašeho chlupáče. Elegantní, lehoučký a minimalistický zaručuje komfort pro vaše psy či kočky. Těšte se na rady a tipy ohledně cvičení, rozložení fyzické aktivity i optimální výživy. Vše s ohledem na individuální dispozice mazlíčka. Monitor aktivity vám o všem podrobně referuje na dálku přes mobilní aplikaci. Materiálové složení Magnalia s povrchovou úpravou pískování je neuvěřitelně jemné a ve společnosti dalších kvalit prostě bere dech! Ptáte se, co skrývá pod krásným jemným víčkem? Objevíte akcelerometrický sensor, vícenásobný režim snímání dat v reálném čase, doporučení a individuální nastavení či plně vodotěsné vlastnosti. Další výhodu představuje kvalitní Led světelný indikátor. Monitor aktivity Petkit nezapomíná také na ekologickou odpovědnost!

 

 

K nezastavení a bez omezení…

Petkit myslí na to, že vaše jedinečné zvíře, představuje člena rodiny. Abyste mohli se psem podnikat všechny oblíbené i náročnější aktivity, nabízí Petkit jedinečné popruhy. Petkit popruhy vyrábí z těsně protkaných vláken polyesteru, aby byly prodyšné a poskytovaly pohodlí při nošení. Popruhy jsou ideální pomůckou pro turistiku nebo sportovní aktivity. Pohodlí a bezpečí pejska poskytuje ochranná trojúhelníková vložka na zádech i bříšku. Při zdolávání náročného terénu už psa nebudou provázet bolesti při zatažení vodítkem, a také jen tak neprochladne. Materiál je však zpracován tak, aby dýchal a pejskovi umožňuje pohodlí i při vysoké aktivitě. Společně můžete vyrazit tak daleko, jak jen chcete…

 

 

Krmení vždy čerstvé, vždy připravené

V jednoduše krásné designové úpravě nabízí Petkit také dávkovač krmiva, který na dálku zabezpečí mazlíčkům požadovaný přísun potravy. Dávkovač zaujme především schopností uchovat potravu čerstvou až po celých šest týdnů. Petkit vytvořili pro tento účel dvojfázový systém úschovy krmiva. Speciální silikonové sítko tvoří vzduchotěsný uzávěr pro krmivo uchované ve zvláštní nádobě. Zde jsou nastaveny optimální podmínky pro účel správné kvality čerstvosti. Vnější dvířka disponují silikonovým těsněním po obvodu, aby nedocházelo k přívodu vzduchu a následnému “opotřebení” krmiva. A co miska? Jedině z kvalitního nerezového materiálu fixovaná silikonovým páskem proti posouvání či převržení misky. Ovládání přes chytrou aplikaci na vašem telefonu. Chytré, bravurní a samozřejmě na dálku!

 

 

Chcete-li zabezpečit i nutný přísun tekutin, prohlédněte si Eversweet. Jeho řešení je vysloveně inteligentní. Získáte energeticky úsporné a velmi tiché zařízení, které disponuje volumetrickým dávkováním vody. Přírodní karbonit vodu pročišťuje a eliminuje škodlivý obsah chlóru a jeho pachuť. Eversweet filtruje vodu od chlupů a nečistot a senzor indikuje obsah škodlivých těžkých kovů.

 

Chytrou aktuální pomůckou pro outdorové aktivity s vaším čtvernožcem je přenosná nádoba pro přístupný pitný režim psa či kočky. Jak funguje? Perfektní design, BioCleaAct antibakteriální technologie, stoprocentně zabezpečená proti rozlévání vody a s miskou, ze které bude váš mazlíček snadno pít. Vodu zprostředkujete jedním pootočením tlačítka. Pro čištění vody využívá přírodní karbonit, což je přírodní složka šetrná k životnímu prostředí. Přírodní karbonit pročistí vodu a eliminuje škodlivý obsah chloru.

Kamarád na dohled

Zajímá vás jak je to s vašimi mazlíčky, jste-li mimo domov? Trpí úzkostí nebo svůj stres projeví nevhodným chováním? Inovativní řešení od Petkit se nazývá Kamarád a je to bystré zařízení, které na mazlíčka kdykoliv dohlédne. Zabudovaná kamera se otáčí po obvodu esteticky ztvárněného válce smart kamery a vy tak vidíte do všech koutů a stran. Také úhel pohledu ovládáte na dálku. Vypadá váš svěřenec sklesle či ustrašeně? Promluvte na něj a povzbuďte ho. Buďte si jistí, že mazlíčka váš hlas uklidní. Pokud se nudí, dopřejte mu rozptýlení hrou. Chytrá kamera Petkit disponuje laserovým světýlkem, které vašeho mazlíčka zabaví, jakmile jej zpozoruje a zkusí ulovit. Buďte se svým mazlíčkem v kontaktu odkudkoliv!

“Vodit” a “vodit”

Máte chuť na procházku? Víte, že Petkit vyrábí světově proslulá vodítka? Buďte u vytržení i vy! Důvodů je několik: příjemný materiál a promyšlený design změní vodění v pohodlí. Díky důsledně zpracované rukojeti. Pásek vodítka v různobarevných variantách potěší kromě vzhledu také osvětlením v podmínkách se ztíženou viditelností. Vodítko lze propojit s vaším telefonem chytrou aplikací Go. Plánujte vycházky a ukládejte si trasu do paměti. Příchozí hovory uchová aplikace v paměti a po vypnutí aplikace se zobrazí. Bytelná kovová spona zabezpečí kontrolu pejska i spolehlivou regulaci délky vodítka.

Co nejlepšího pro vaše drahé huňaté kamarády?

Máte-li doma některou životní radost o čtyřech tlapkách a chcete pro ně něco víc v otázkách jejich zdraví a bezpečí je Petkit skvělou volbou. Milující i vysoce náročné chovatele uspokojí vybroušenou specializovanou technologií, která udává nadčasový trend. Řešení Petkit netvoří pouhou přehlídku moderních výdobytků, ale skutečně se zkvalitnění životní úrovně chovatelů a jejich svěřenců dotýká. Zodpovědně vyvíjí a zpracovává poznatky za účelem podpory jednotlivých funkcí. O to příznivější je, že tyto funkce směřují mnohem více k zlepšení zdraví prospěšných faktorů. Devízou Petkit je dále jednoduchost, příjemný design a skvěle vyřešené funkce. Vše obohaceno o kvalitní péči o zdraví a detaily pro pohodlí vaše, i vašich mazlíčků. Občerstvujte svou chovatelskou lásku s nadčasovou špičkou technologické odpovědnosti značky Petkit! S Petkit jednoduše zařadíte vaše milované čtvernožce do rodiny, jak si zaslouží!

 


Související produkty