Pozor! Na Velikonoční pondělí tu nebudeme. Těšíme se na Vás v úterý. 🥳
Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Jakou technologií překvapí nová samonavíjecí vodítka Reedog Senza?

Zbrusu nová samonavíjecí vodítka Reedog Senza jsou nejen super navenek, ale překvapí také kvalitní řemeslnou technologií!

 

Protože na dlouhé procházky se těšíte nejen vy, ale také váš čtyřnohý chlupáč, spolehlivé vodítko se vám oběma určitě hodí. Soustředili jsme se proto, aby vás nečekané situace na procházce nemohly zaskočit.

 

Samonavíjecí mechanismus, který je funkční v každé pozici pásky

Vodítko od Reedog má uvnitř madla navíjecí mechanismus, který zabraňuje zadrhávání pásky. Plynulému ovládání napomáhá fakt, že pevná a pružná páska se může hnout jakýmkoliv směrem, aniž by došlo k jejímu zkroucení a zaseknutí. Ať už vašeho pejska zaujme v okolí cokoliv, ani jeho nečekaný pohyb vám nevezme nad chlupáčem kontrolu.

 

Samonavíjecí vodítko, které zvládnete jediným tlačítkem!

Tři mody brzdění nebo uvolnění pásky máte pod kontrolu stiskem jediného tlačítka. To je další řešení cílené na jednodušší a rychlejší ovládání, které je do krizových situacích k nezaplacení. Tlačítko snadno přepnete pohybem palce a nastavíte zaražení, navíjení či uvolnění pásky. Jednoduché, ale efektivní!

 

 

Ergonomickou rukojeť si můžete zvolit buď v hladkém, nebo v pogumovaném zpracování. Klasickou celobarevnou verzi, jsme nazvali Reedog Senza Basic a druhý typ s pogumovanou rukojetí najdete pod označením Reedog Senza Premium. K mání jsou ve svěžích letních barvách, nebo i v klasickém provedení a za rozumnou cenu. Vyzkoušejte je a dopřejte si pohodlné venčení, bez nepříjemných situací!!

 

 

Parametry samonavíjecího vodítka Reedog Senza:

  • Typ - páskové
  • Multipoziční páska - přizpůsobená do všech směrů tahu bez zaseknutí
  • Velikost - XS (0-12 kg), S (do 15 kg), M (do 25 kg) a L (do 50 kg)
  • Délka pásky - 3 m (XS, S), 5 m (M, L)
  • 3 režimy brzdy pod jedním tlačítkem
  • Varianty - Reedog Senza Basic - celobarevné, Reedog Senza Premium - dvoubarevné s pogumovaným madlem
  • Pevná chromovaná karabina
  • Váha - 276 kg
  • Barvy - červená, bílá, černá, modrá, tyrkysová, zelená, růžová, všechny k dispozici ve variantě Premium s černým pogumovaným madlem

Související produkty