Pozor! Na Velikonoční pondělí tu nebudeme. Těšíme se na Vás v úterý. 🥳
Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Cestování se psem - tašky, deky a autopotahy pro psy do kufru i na sedadla

Přeprava a cestování se psem mají svá jasná pravidla. V první řadě byste měli dbát o bezpečnost a pohodlí vašeho čtyřnohého kamaráda. Ať už cestujete se psem v autě nebo ho převážíte MHD, s doplňky od Reedog bude každá cesta komfortní a bez stresu pro vás i pro vašeho mazlíčka.

V dnešní dynamické době je cestování téměř na denním pořádku. A proto nepřekvapí, že s lidmi cestují také psi: ať už třeba na schůzku do kavárny, na návštěvu za rodiči, nebo na dovolenou do zahraničí. Pokud jste si zatím vystačili jen s vyřazenou dekou přehozenou přes zadní sedačky auta, vězte, že cestovat se psem můžete díky vychytávkám od Reedog mnohem elegantněji.

 

 

Deky od Reedog pro cestování

Každý pejsek by měl mít vlastní deku, která bude jen a jen jeho a poskytne mu pocit bezpečí. Deka pejskovi vytváří vítané pohodlí, zahřeje ho v chladném počasí a ochrání vaše auto před chlupy, které se tak těžko luxují.

Jistě, můžete pejskovi klidně věnovat vyřazenou deku, kterou už nepoužíváte, ale nebude to ono. Psí deky od Reedog určené pro cestování jsou totiž vychytané do posledního detailu. V první řadě jsou velmi kvalitní a odolné. Každého majitele psa rozhodně potěší i snadná údržba.

Deka pro psy od Reedog má optimální velikost a zdobí ji psí tlapka, takže je nejen pohodlná, ale i designově propracovaná. Současně ji velmi rychle a snadno složíte a svážete do úhledného balíčku. Deku od Reedog můžete použít nejen na cestování, ale také jako náhradní pelíšek, pokud se psem přespáváte mimo domov – určitě ocení, že spí na svém.

 

 

Ochranný autopotah do auta Reedog

Každý, kdo někdy převážel pejska v autě na zadních sedačkách, dobře ví, jakou práci dá vysát chlupy, které mazlíček po sobě zanechal jako drobné poděkování. Samozřejmě, svého pejska milujete a vozíte ho v autě rádi, abyste spolu strávili co nejvíc času. Jenže to luxování vás už nebaví. Značka Reedog vyvinula speciální ochranný autopotah, který vaše sedačky ochrání a pejskovi poskytne i vítané pohodlí.

Autopotahy pro psy od Reedog jsou opravdu promyšlené! Pokrývají nejen zadní sedačky, na kterých pejsek cestuje, ale chrání i zadní stranu předních sedaček. Takže jakmile zaparkujete a potahy pro psy z auta zase sundáte, můžete svést kohokoli, dokonce i tchýni. Ochranné autopotahy pro psy představují efektivní a snadné řešení, pokud pejska v autě vozíte pravidelně i jednou za čas.

Výhodou autopotahů pro psy od Reedog je jejich odolnost, stylový design, propracovanost každého detailu. Snadno se také nasazují a sundávají. Jsou velmi skladné, takže je můžete prostě pohodlně složit a vozit na zadních sedačkách.

 

 

Cestovní tašky pro psy Reedog

Když svého pejska vozíte hlavně v MHD, ve vlaku nebo v autobusu a je menší velikosti, oceníte praktické cestovní tašky pro psy od značky Reedog. Tyto tašky využijete především, pokud s pejskem často cestujete, protože ho nechcete nechávat doma samotného. To je dnes opravdu běžné – je přirozené, že svého kamaráda vezmete na výlet s přáteli, do kavárny nebo třeba do kanceláře.

Značka Reedog vytvořila kolekci tašek pro psy, které splňují ty nejvyšší nároky a přitom jsou cenově dostupné. Vybírat můžete z několika líbivých designů luxusních tašek, které jsou ušité z odolných a příjemných materiálů, jako je třeba EKO kůže. Při tvorbě cestovních tašek pro psy Reedog dbal na pohodlí psích mazlíčků, takže si v tašce pohoví a díky otvoru, kterým prostrčí hlavu, mohou sledovat dění kolem sebe. Vy zase oceníte, že se cestovní taška pro psy od Reedog snadno udržuje, je odolná vůči škrábancům a pohodlně se nosí.

 

 

 


Související produkty